Forse huurstijging dreigt, maar Vastgoed Belang vindt overheidsingrijpen geen goed plan

Tijdens de radio-uitzending Geld of je Leven van 12 april werd er door diverse partijen uitgebreid gesproken over de dreigende huurprijsstijgingen in de vrije sector. Wie moet er opdraaien voor de kosten en moet het kabinet juist wel of niet ingrijpen? 

Verder lezen?

U kunt het artikel niet volledig lezen omdat u nog niet bent ingelogd. Log in of word abonnee van Vastgoedjournaal.nl. U en uw collega's krijgen toegang tot al het nieuws, interviews en achtergronden. Uw onderneming zal tevens elke werkdag de populaire nieuwsbrief ontvangen.

Abonnement afsluitenInloggen

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Klik dan op deze link.Reacties

Robert Kraaij

In feite is dit heel 2022 al aan de gang. We mogen maar met 3,3% verhogen. Het CPI ligt veel hoger, waardoor we deze maand -3,12% minder mogen verhogen dan de CPI inflatie deze maand. De demping in 2022 is voor de huurders al pure winst in 2022 èn 2023 en dat is dan nog niet genoeg? En dit terwijl de kosten van onze loodgieters, de lokale heffingen, de bouwkosten en de belastingen wel om hoog gaan. Wie wordt geacht die nieuwe huizen te bouwen, wij toch? Hugo weet ons wel te verleiden...

Geplaatst op 13 april 2022 om 15:39Laatste nieuws