Jan Arno Roffel: 'Wij werken met elkaar aan een gigantische opgave, met veel plezier!'

Projectleider Jan Arno Roffel straalt van enthousiasme als hij vertelt over zijn baan als Projectleider bij Woonzorg Nederland. Woonzorg Nederland is een woningcorporatie met landelijke dekking en biedt huisvesting aan ouderen en zorgcomplexen aan zorgorganisaties.

Jan Arno: “Doordat wij een landelijke organisatie zijn werken wij duidelijk anders dan de gebruikelijke lokale of regionale woningcorporatie. Door het landelijk werken ga je dus niet iedere dag naar het hoofdkantoor in Amstelveen, maar tref je je collega’s op een regiokantoor of op een project. Iedereen werkt vanuit zijn of haar eigen regio. Daarnaast is het thuiswerken ook goed en structureel georganiseerd.

We hebben verschillende regiokantoren waar men graag gebruik van maakt. Het is altijd fijn om de collega’s weer even te zien en te sparren over zaken. Wandelgangenpraat is immers ontzettend belangrijk omdat ik die informatie goed kan gebruiken van mijn projecten. Mijn leidinggevende hoeft niet elke dag over mijn schouder mee te kijken of rechtstreeks aan te sturen. Ik houd erg van de vrijheid die mijn functie biedt. Vanuit mijn ervaring en opleiding weet ik prima wat er gedaan moet worden.

De diversiteit in de projecten is groot, juist door die spreiding. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de projecten in het noorden van het land. Vanaf de lijn Almelo – Den Helder pak ik samen met mijn collega projectleider Pieter Burger en projectontwikkelaar Hans Dreijer alle bouwkundige projecten op. En hoe klein Nederland ook is, de regionale verschillen zijn groot. Zo werken we op ieder project bij voorkeur met regionale architecten en aannemers en heeft ieder project natuurlijk weer zijn eigen stakeholders zoals gemeente, veiligheidsregio en zorgorganisaties. Ik werk met zoveel verschillende mensen en dat maakt mijn werk uitdagend.

Woonzorg is een prettige werkgever, dat heeft mede te maken met ons vakkundige bestuur. Ze geven mij ruimte om mijn werk op mijn manier te doen. Ik plan mijn agenda en doordat ik een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heb kan ik daar prima mee omgaan. We zijn flexibel als afdeling en daar ben ik trots op. We werken met 7 projectleiders, 5 vastgoedontwikkelaars en een directievoerder aan een gigantische opgave. Het is gewoon ontzettend fijn werken! Ik kan er niks anders van zeggen.”

Woonzorg Nederland is momenteel op zoek naar een Projectleider Woningbouw. Geïntereseerd? Lees dan hier de vacature.



Reacties


Laatste nieuws