Journey Offices Arnhem bijna vol

In de afgelopen maanden is er circa 2.900m² kantoorruimte verhuurd in Journey Offices. BASF Nederland (ca. 900m²) zal binnenkort haar hoofdkantoor hier gaan vestigen, daarnaast zijn Secret View (ca. 340m²) en Kolibri (ca. 350m²) inmiddels verhuisd naar Journey Offices. Vanwege het grote succes heeft The Office Operators besloten het business center uit te bereiden met circa 1.300m² zodat ze kunnen voldoen aan de enorme vraag naar flexibele kantoorruimte.  

Journey Offices is het nieuwe icoon van het centrum van Arnhem met een ongekende mix aan ruimtes en kantoorvoorzieningen. Als het voormalige V&D-warenhuis, een plek met historie waar het nu weer bruist als nooit tevoren. Werken, ontmoeten en ontspannen met een unieke gastervaring in een kantoorconcept dat zijn gelijke niet kent. Een hotelbeleving binnen de kantooromgeving.

Voor verhuur is nog slechts 2.000m² beschikbaar in units van verschillende omvang (350 – 1.250m²). In totaal omvat Journey Offices ca. 10.000m² aan kantoren, co-working space, flexibele werkplekken, vergader- en ontmoetingsplekken verdeeld over 3 verdiepingen.

Journey Offices bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station, is direct aangesloten op de Musis parkeergarage en heeft een bewaakte (gratis) fietsenstalling in de kelder. Behalve de uitgebreide mix aan faciliteiten en services waaronder een restaurant, uitgebreid dakterras en een moderne gym is Journey Offices ook nog eens een van de meest duurzame kantoorgebouwen van Oost-Nederland.

Voor meer informatie met betrekking tot huren in Journey Offices neem contact op met de heer Leon de Lobel via info@journeyoffices.nl of via 020-696 26 27Reacties


Laatste nieuws