MPL en Colliers gaan vastgoed slimmer en duurzamer beheren

Het Barneveldse MPL Integrations en Alarmcentrale en vastgoedadviseur Colliers gaan de toekomst van vastgoed samen vormgeven. De partijen gaan een samenwerking aan en bundelen hun kennis. MPL gaat Colliers helpen met opvolging van brand- en inbraakalarmering op afstand, en met het slimmer maken en verduurzamen van door Colliers beheerd vastgoed.

De samenwerking met MPL als ‘preferred supplier’ sluit perfect aan op de visie van Bas Ambachtsheer, Chief Technology Officer bij Colliers. “Samen kunnen we zorgen dat er altijd een expert is die de markt door en door kent, die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Op die manier kunnen we vastgoedeigenaren en -beheerders beter helpen. We kunnen data gedreven werken en zekerder zijn dat ze de juiste beslissingen nemen. Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.”

Colliers is een van de grootste vastgoedadviseurs en -beheerders van Nederland. Het is de ambitie van de organisatie om in 2025 een klimaat neutrale bedrijfsvoering te hebben. Ook wil de van oorsprong Canadese organisatie het eigen energieverbruik elk jaar met minimaal 5 procent verminderen.

Als adviseur wil het ook anderen helpen om hun vastgoed te verduurzamen. Dat kan onder meer door innovatieve duurzaamheidsoplossingen toe te passen. MPL is hierin expert. Het helpt al sinds 2001 tal van partijen om gebouwen te verslimmen. MPL helpt klanten met project- en property management. Ook levert het Software-as-a-Service oplossingen, zoals een integratieplatform uit de cloud. Dit maakt niet alleen beveiliging op afstand mogelijk, het platform kan ook sensorinformatie van onder meer gebouwgebonden installaties verwerken.

Slimme oplossingen zorgen voor meer grip op vastgoed, helpen kosten besparen en dienstverlening efficiënter te maken. Ze dragen bij aan meer welzijn en veiligheid van gebruikers en brengen duurzame doelstellingen dichterbij.

Meer weten over deze samenwerking? Bekijk dan het filmpje hieronder of neem contact op met MPL.

 

Reacties