Fred Tromp benoemd tot Managing Partner van Dam Coliving

Per 11 april 2022 is Fred Tromp benoemd tot Managing Partner van Dam Coliving BV. Tromp heeft ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. In 2001 was hij oprichter van The Perfect Group, verschillende vormen van dienstverlening gericht op de toenmalige grote stroom van expats naar ons land.

Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag een van de toonaangevende dienstverleners op deze markt. In 2015 was Tromp de initiator van coliving in Nederland via Medici Living en Quarters, onderdeel van de Medici Living Group GmbH uit Berlijn. Als Country Manager Nederland wist hij beide merken op de kaart te zetten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. In 2018 trad hij toe tot het management team van de groep en was hij onder andere betrokken bij de expansie van het bedrijf in de VS en andere Europese landen.

Mischa de Munck, Managing Partner Dam Coliving: ”Wij zijn verheugd met het toetreden van Fred tot onze organisatie. De aanstelling is een belangrijke stap voor Dam Coliving. Coliving in Nederland is op weg om volwassen te worden, gemeentes zien de springplank functie voor young professionals op de woningmarkt. Het opzetten van een levendige community en het integreren van duurzaamheid in ons concept zijn belangrijke andere factoren. Steeds meer investeerders zien, naast een goed rendement, de voordelen van een samenwerking met Dam Coliving. Met deze benoeming willen we onze ambitie om in de top 30 steden van Nederland actief te worden, verder vorm geven."Reacties


Laatste nieuws