Beleggingspanden.nl lanceert nieuwe look & feel

Beleggingspanden.nl, dat sinds 1998 actief is, heeft zichzelf zowel visueel als technisch in een nieuw jasje gestoken. De afgelopen tijd is hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl, die past bij het imago en ambitie van het bedrijf. Vastgoedjournaal sprak met platform manager Tobias de Graaf over de verschillende veranderingen die eveneens bijdragen aan het gebruikersgemak.

De Graaf: “We zijn in 2021 gestart met de volledige herontwikkeling van het platform. Wij hebben een designer in de arm genomen die ervoor heeft gezorgd dat onze nieuwe huisstijl uitstraalt waar wij voor staan, namelijk een volwassen en betrouwbare partij voor makelaars en vastgoedbeleggers. Wij zijn van lichte kleuren naar een wat zakelijker kleurenpallet gegaan waaronder diverse tinten blauw, wit en koraalroze. Ook is ons logo aangepast, met daarin een prominente rol voor de letter 'B' van Beleggingspanden. De opmaak van de B staat nu symbool voor ‘beweging’, want ons platform staat nooit stil. Er komen continu nieuwe listings bij en panden die worden verkocht gaan er weer af.”

Hoe werkt het platform?
“Beleggingspanden.nl is een DIY-platform, waar makelaars en vastgoedeigenaren zelf hun panden kunnen plaatsen die zij onder de aandacht willen brengen. Wij hanteren de richtlijn dat de aanbieder betaalt voor een advertentie die maximaal 6 maanden op het platform blijft staan en ook onder de aandacht wordt gebracht via Vastgoedjournaal.nl. Indien er extra hulp van onze kant gewenst is bij het optimaliseren van een listing dan kunnen we dat voor de aanbieder voor een meerprijs verzorgen”, aldus de Graaf.  

Technisch gezien functioneert het nieuwe systeem nu ook beter en er kunnen sneller nieuwe features worden ontwikkeld. De Graaf: "Dit doen wij overigens samen met een panel van makelaars en beleggers. Wij zoeken nog extra mensen die kunnen helpen bij het selecteren en testen van nieuwe features." Heeft u interesse dan kunt u dit kenbaar maken via info@beleggingspanden.nl.

Tezamen met de lancering van de nieuwe huisstijl zijn ook diverse verbeteringen voor de platformgebruikers doorgevoerd. Zo is er nu een overzichtelijk dashboard en wordt er op een gestructureerde manier meer informatie verstrekt zodat men beter inzicht krijgt in het aan- en verkoopproces.  

Wat kan men de komende tijd nog meer verwachten?
De komende tijd zal Beleggingspanden.nl door blijven ontwikkelen en onder andere een virtuele dataroom beschikbaar maken zodat gebruikers veilig gegevens kunnen uitwisselen met betrekking tot het aangeboden vastgoed.

Een nieuwe look & feel lanceren is altijd een klein feestje. En om dat samen met de gebruikers te vieren geeft Beleggingspanden.nl tot 30 juni 2022 10% korting op nieuwe listings

Reacties