Aareon intensiveert samenwerking met PropTech bedrijf OSRE

Aareon intensiveert het strategisch partnerschap met het PropTech bedrijf OSRE. Hiermee breidt Aareon Nederland haar aanbod van digitale oplossingen uit.

Aareon intensiveert de bestaande strategische samenwerking door haar aandeel in het PropTech bedrijf OSRE B.V. op 22 maart 2022 uit te breiden tot 51%.

OSRE biedt een SaaS-oplossing die het volledige vastgoedtransactieproces automatiseert in alle segmenten van de woning- en CRE-markt, met de nadruk op de eerste verhuur: van adverteren en onboarding tot het matchen van verhuurders- of huurderprofielen en het ondertekenen van contracten, bedrijven kunnen transacties sneller, slimmer en veiliger uitvoeren.

Uitbreiding samenwerking
Dr. Manfred Alflen, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Aareon AG: "We intensiveren de goede strategische samenwerking met OSRE, die we sinds 2019 hebben en we breidene onze aanwezigheid op de Nederlandse markt uit als onderdeel van Aareon´s internationale groeistrategie."

Jeroen Kuiper, directeur van Aareon Nederland B.V.: "Met OSRE´s digitale oplossing bieden wij verdere toegevoegde waarde aan onze klanten door de integratie van OSRE´s product in onze ERP-oplossingen Tobias 365 en REMS en REMS 365."

Jurjen Thomas, CEO van OSRE B.V.: "We zijn trots dat Aareon het succes en de propositie van OSRE verder omarmt en haar belang als aandeelhouder vergroot. Met het productportfolio van Aareon kunnen we toegevoegde waarde bieden aan onze klanten. Hiermee versterken we onze positie in de markt en kan OSRE de sociale woningbouw en commerciële markt verder aanboren en meer marktpotentieel te realiseren."

Het huidige management van OSRE zal het succesvolle werk voortzetten.

Reacties