Snelder Zijlstra Makelaars Almelo versterkt marktpositie door krachtenbundeling

In een tijd waar de woningverkopen onder druk staan, zijn veel makelaarskantoren aan het saneren. Dit resulteert in steeds kleinere praktijken en minder transparantie doordat er meer aanbieders zijn. Om deze trend te doorbreken heeft Snelder Zijlstra Makelaars Almelo haar positie versterkt. Met het samenvoegen van de woningportefeuille van Asbroek De Kinkelder Makelaars ontstaat een groter marktaandeel, wordt de makelaardij uitgebreid en de naam verder versterkt. Zo wordt een impuls gegeven aan onder andere Almelo, Borne, Wierden, Rijssen, Vriezenveen en Enter. Hierdoor hebben huizenkopers en verkopers in Noord-West Twente per 1 augustus nog meer verkoopmogelijkheden.

Sinds de overdrachtsbelasting van 6% naar 2% is gedaald, lijkt de woningmarkt weer wat meer in beweging te komen. Vooral verhuizingen binnen de regio komen vaak voor. “Als makelaars merken wij dat in Noord-West Twente veel potentie zit. Door samen te gaan met Snelder Zijlstra Makelaars Almelo kunnen we tegen de trend in groeien. Het is de discussie van Bijenkorf of boetiek: alles onder een dak of allemaal aparte winkeltjes. Wij kiezen voor het eerste. Veel huizenkopers realiseren zich namelijk niet dat versnippering van aanbod juist verkoopkansen kost,” aldus makelaar Bastiaan Asbroek.

Met het vanaf 1 augustus 2011 samen gaan onder één naam en vestiging zal de naam van Asbroek De Kinkelder Makelaars in Almelo verdwijnen. Daar staat tegenover dat de makelaars Bastiaan Asbroek en Marijn De Kinkelder de nieuwe directeur/vennoten worden voor Snelder Zijlstra Makelaars Almelo. “De herkenbare verkoopborden met de blauw-oranje kleur zorgen voor een regiobrede herkenning. De vindbaarheid op Funda zal nog verder verbeteren en met meer bezichtigingen is er ook meer verkoopkans. Dus de klant krijgt er veel voor terug. En dat is ook nodig in deze tijd,” vindt Marijn de Kinkelder.

Reacties