Nieuwe medewerkers Drees & Sommer Netherlands

Het Building Performance team en het HR-team van Drees & Sommer Netherlands is recentelijk uitgebreid met Sacha Piët, Jelke Brinksma, Kirsten Schalkwijk en Floor van Dedem. We stellen hen graag kort voor.

Sacha Piët is gestart als Senior Project Manager/Teamlead binnen het Building Performance team. Zijn kennis en ervaring als Hoofd Bedrijfsbureau en Senior Projectleider geven hem een perfecte basis voor deze functie bij Drees & Sommer. Sacha koos voor de voortzetting van zijn carrière bij Drees & Sommer ‘vanwege de fijne energie die iedereen hier uitstraalt en de vette projecten’, zoals hij zelf zegt.

Jelke Brinksma versterkt als Project Manager het Building Performance team. Jelke heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw- en vastgoedwereld en werkte onder meer als projectmanager en directievoerder bij diverse complexe bouwprojecten. Hij zoekt graag de best passende oplossingen in zowel technische als organisatorische zin, heeft oog voor detail en houdt tegelijkertijd het overzicht op het geheel. Jelke ziet zijn overstap naar Drees & Sommer als een mooie nieuwe uitdaging bij een internationaal opererend bedrijf waar hij zijn ervaring kan toepassen en verder kan uitbouwen.

Kirsten Schalkwijk is de nieuwe HR Business Partner binnen het Dreso HR-team. Zij heeft haar werkervaring in het veelzijdige vak van Human Resources opgedaan binnen het voortgezet onderwijs. Kirsten is de (kritische) sparringpartner die graag meedenkt in oplossingen. Zij heeft de scherpte om de relaties te zien tussen oorzaak en probleem en de samenhang tussen verschillende onderwerpen. Vanuit haar professie vindt zij de aandacht voor de mens ontzettend belangrijk. Voor Kirsten is dát de belangrijkste reden geweest om bij Drees & Sommer te willen werken. 

Floor van Dedem is vorig jaar afgestudeerd aan de TU Delft, faculteit Bouwkunde (richting Architecture) en bij Drees & Sommer begonnen als Project Manager binnen het Building Performance team. Zij houdt ervan gestructureerd te werk te gaan en mensen met haar vakkennis en enthousiasme te overtuigen en te verbinden. Floor pakt de mogelijkheid om zich bij Drees & Sommer verder te ontwikkelen op het gebied van projectmanagement met beide handen aan. Zij voelt zich thuis in de ontspannen, maar ambitieuze werksfeer van onze organisatie.

Op de foto (v.l.n.r.): Sacha Piët, Jelke Brinksma, Kirsten Schalkwijk en Floor van Dedem

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022