Dick Hoogendijk nieuwe Technical Property Manager Bij Yield Plus

Yield Plus heeft het team verstrekt met de komst van Technical Property Manager Dick Hoogendijk. Hij neemt 35 jaar ervaring mee en is dan ook geen onbekende naam in de vastgoedwereld. Wij spraken met Dick over zijn keuze voor Yield Plus als werkgever en zijn visie op property management.

Als sinds zijn diensttijd heeft Dick een grote interesse in vastgoed: “Gebouwen en de mensen die erin werken verrassen je vaak”, vertelt hij. “En wanneer je complexen een nieuwe functie kunt geven krijgt vastgoed echt een meerwaarde. De komende jaren hebben we in het property management een mooie uitdaging voor ons liggen: ervoor zorgen dat gebouwen klaar zijn voor de energietransitie. Bij Yield Plus staat energiemanagement al heel hoog op de agenda. We zijn er actief mee aan de slag en richten ons vooral op het verlagen van het verbruik. Dat is namelijk waar de energie labels zich op baseren en draait ook om het gedrag van de gebruikers.”

Veelzijdigheid aan objecten
De verscheidenheid aan opdrachtgevers is één van de dingen die Dick aansprak aan vastgoedbeheerder Yield Plus. Net als de ambities en het enthousiasme binnen de organisatie: “Het geeft mij energie om voor een inspirerende organisatie als Yield Plus te werken. Tijdens mijn jarenlange ervaring in het commercieel vastgoed en de Retail branche heb ik veel technische kennis opgebouwd, die van toegevoegde waarde is voor het bedrijf en de opdrachtgevers. De veelzijdigheid aan objecten en passie voor duurzaam vastgoedbeheer spraken mij direct aan. Net als het hechte team, de werksfeer is prettig en we voelen ons samen verantwoordelijk voor de portefeuilles.”

De vastgoedmarkt is altijd in beweging
Werken in het vastgoedbeheer is uitdagend, de sector is altijd in beweging. Volgens Dick is dit nooit anders geweest: “Property management is nooit saai. Door alle veranderingen blijft het een interessante branche om in te werken. De behoeftes van zowel eigenaren als huurders veranderen continu. Als beheerder moeten we daardoor flexibel zijn. We moeten aan de ene kant kritisch blijven op wat nodig is qua onderhoud en aan de andere kant met wat financieel kan. En tegelijkertijd in gesprek blijven met de huurders.”

“Door mijn ervaring toe te voegen aan het team, kan Yield Plus zich steeds verder ontwikkelen als technisch vastgoed specialist. Iets waar iedere opdrachtgever zeker van profiteert”, sluit Dick het gesprek af.



Reacties


Laatste nieuws