Drees & Sommer breidt team uit met vijf nieuwe medewerkers

Drees & Sommer heeft onlangs vijf nieuwe medewerkers aan het team mogen toevoegen, die zij langs deze weg graag willen voorstellen. 

Christine Roest is aangetrokken om als Senior UX Consultant het UX-team te versterken. Christines studie Bouwmanagement en Vastgoedbeheer aan de TU Delft was de basis om in de afgelopen 27 jaar brede ervaring op te doen als projectmanager in de bouw- en vervolgens de bouwadvieswereld. Het belangrijkst vindt zij de integrale aanpak van huisvestingsvraagstukken, waarbij de gebruiker centraal staat. Haar uitgangspunt is, net als dat voor Drees & Sommer het geval is, dat een gebouw zonder gebruikers slechts beton en stenen is. Belangrijkste reden voor haar overstap naar Drees & Sommer: de positieve vibe, de ambitie van Dreso NL en de kans om een serviceline op het gebied van (connected) Facility Management en Smart Building uit te werken.

Thao Nguyen is als Project Manager Fit-Out toegevoegd aan het UX-team. Zij heeft een trackrecord in design en projectmanagement bij uiteenlopende commerciële vastgoedprojecten vanuit haar basis in Ho Chi Minh City (Vietnam). Haar jarenlange internationale ervaring in de hospitality branche verbreedde haar horizon en verschafte haar kennis en vernieuwende ideeën om klantervaringen en duurzaamheid te verbeteren. Thao heeft het goed naar haar zin bij Drees & Sommer: Dreso’s visie om de mens centraal te stellen, duurzaamheid te bevorderen en tegelijkertijd zakelijk winstgevend zijn is ook haar overtuiging. Zij pakt graag de kansen die ze krijgt om zowel haar technische als bedrijfskundige inzicht toe te passen en binnen de organisatie door te groeien.

De Nederlands-Servische stedenbouwkundige Milena Ivkovic is als Consultant in dienst bij Drees & Sommer international en werkt vanuit Nederland. Milena behaalde haar Master in Architectuur en Stedenbouw aan de Universiteit van Belgrado en deed inmiddels meer dan 20 jaar internationale werkervaring op in strategische stedenbouw en consultancy. Dreso’s visie op de gebouwde omgeving – breder dan alleen gebouwen of infrastructuur – overtuigde Milena in haar keuze voor Drees & Sommer. Haar ambitie is een positieve impact te maken op stedelijke uitdagingen zoals duurzaamheid, circulariteit en digitale innovatie en op een nieuwe manier vorm te geven aan het bouwen en beheren van de fysieke omgeving.

Klara Karoline Otte is gestart als Sustainability Consultant in het team van Real Estate Consultancy. Na haar studie Change Management and Leadership heeft Klara veel ervaring opgedaan in de verduurzaming van de modebranche. Haar ambitie is zich verder te ontwikkelen als adviseur en te specialiseren in duurzaamheid in de bouwwereld. Binnen een wereldwijd opererende, innovatieve organisatie als Drees & Sommer verwacht zij écht impact te kunnen maken.

Kavish Garib versterkt de backoffice van Drees & Sommer Netherlands als Financial Consultant. Na zijn opleiding HBO Bedrijfskunde heeft hij onder meer gewerkt als Credit Controller. In zijn werk ligt Kavish’s kracht vooral bij procesoptimalisatie. Hij heeft onder meer een belangrijke rol in het monitoren van de crediteurenadministratie. Kavish heeft voor Drees & Sommer gekozen om zich hier verder te kunnen ontwikkelen. 

Foto v.l.n.r.:  Christine Roest, Thao Nguyen, Milena Ivkovic, Klara Otte en Kavish Garib.



Reacties


Laatste nieuws