Florimex voegt activiteiten samen in pand van 25.000 m2

Florimex concentreert activiteiten in pand van 25.000 m2 Bloemenonderneming Florimex heeft inmiddels overeenstemming bereikt over de huur van een nieuwe vestiging in Aalsmeer. Daardoor zullen de activiteiten van Florimex-Groen BV, Baardse BV en Van Starkenburg BV en de Florimex Holding geconcentreerd worden. Het gaat om het voormalige pand van Blumex in De Kwakel met een totale bruto oppervlakte van 25.000 m2. 

Atze Bosma, ceo van de Florimex Groep, is enthousiast over de nieuwe locatie.“Door de gunstige ligging ten opzichte van de Veiling in Aalsmeer ontstaat een goede uitvalbasis voor onze exportactiviteiten. Belangrijk is het dat de vijf locaties van Baardse, Van Starkenburg, Florimex-Groen en Florimex Holding nu ook fysiek geïntegreerd worden in één locatie. Die samenwerking is van groot belang voor onze internationale concurrentiekracht. Wij zullen daardoor nog efficiënter maar ook met een breder assortiment onze producten en diensten kunnen aanbieden. Die beoogde synergie is de grootste winst van deze beslissing”.

De verwachting is dat Florimex dat een jaarlijkse omzet behaalt van €200 mln met deze locatie in de volgende jaren een verdere groei kan bewerkstelligen.

Reacties