Ook PingProperties sluit zich aan bij Dutch Green Building Council

PingProperties heeft zich onlangs als partner aangesloten bij de Dutch Green Building Council (DGBC). Samen met de andere DGBC-partners wil PingProperties meer impact maken, op weg naar een CO₂-neutrale gebouwde omgeving.

De afgelopen jaren heeft PingProperties zich al actief ingezet om verouderde gebouwen en hun omgeving nieuw leven in te blazen en deze succesvol te (her)ontwikkelen, nieuwe functies toe te voegen en oplossingen te realiseren die duurzame waarden creëren. Met het partnerschap bij DGBC wil PingProperties in een hoger tempo de gebouwde omgeving in Nederland toekomstbestendig maken. De gebouwde omgeving is namelijk verantwoordelijk voor bijna 40% van ons energieverbruik en bijna een derde van de CO2-uitstoot in Nederland.

'Planeet beschermen is absolute noodzaak'
“Als sector hebben we daarom een belangrijke sleutel in handen om Nederland sneller en grondiger duurzaam te maken”, aldus Bram Harding, Head of (Re)Development PingProperties. “Door kennis te delen, het netwerk te vergroten en samen te werken met de andere 350 DGBC-partners, kunnen we tot actie overgaan. Met elkaar onze planeet beschermen, dat is waar we voor staan: een grote uitdaging en een absolute noodzaak!”



Reacties


Laatste nieuws