Nieuw webinar: Ontwikkelen zonder zorgen, utopie of werkelijkheid?

8 maart van 10:00 uur - 11:00 uur

Zorgeloos ontwikkelen is een hele uitdaging met de huidige ontwikkelopgave, grond- en bouwprijzen, rente, en ga zo nog maar even door. Het goed op orde hebben van je financiële huishouding en een reële rendementsvoorspelling zijn dan van essentieel belang. Je wilt zicht houden op de financiële risico’s en grip op je projecten en de cashflows. En niet onbelangrijk: je wilt dit op een prettige en gebruiksvriendelijke manier kunnen doen.

In dit webinar laten we je zien hoe dat heel gemakkelijk kan. We besteden aandacht aan scenario analyses, haalbaarheidsstudies, budgetten vaststellen, het indexeren van inkomsten en kosten en het vaststellen van de verkoopprijzen. Hoe reken je gemakkelijk projecten door, zet je scenario’s tegen elkaar af en hoe voorkom je interpretatieverschillen en budgetoverschrijdingen?

Tijdens een een uur durend webinar zullen Marco Ruiten en Bas Oortwijn van Reasult alles uitleggen over de mogelijkheden. Tevens is er tijd om vragen te stellen. Meer informatie over het programma en hoe je je hiervoor kunt inschrijven, vind je hier. 

Reacties