Beleggen in een vastgoed-CV? Lees eerst de fondsanalyses

Particuliere beleggers die overwegen in vastgoed-CV's - of daarmee vergelijkbare vastgoedmaatschappen en - obligaties - te beleggen worden geadviseerd eerst de fondsanalyses van Beurswaage Fondsanalisten te raadplegen. Deze uitgebreide fondsanalyses die op Vastgoedjournaal zijn te vinden - klik HIER - beschrijven alle ins en outs van het betreffende vastgoedfonds zoals de organisatiestructuur, de kwaliteit en locatie van het onderliggende vastgoed, de financieringsstructuur, de verwachte rendementen en de partijen die aan het fonds zijn gelieerd.

Op dit moment zijn op Vastgoedjournaal meer dan twintig fondsanalyses te vinden. Hoewel de meeste fondsen hiervan inmiddels zijn volgetekend geven de analyses een goede beschrijving van de te verwachten risico's.

Fondsen die nog open staan voor nieuwe toetreders kunt u HIER vinden op Vastgoedjournaal. Deze lijst die in samenwerking met Vastgoedvergelijker.nl is opgesteld, geeft het meest complete overzicht van de belangrijkste niet-genoteerde vastgoedfondsen die open staan voor nieuwe beleggers.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022