NEPROM start cursus duurzaam ontwikkelen

Projectontwikkelaars met minimaal 5 jaar ervaring kunnen zich in september 2011 opgeven voor de Masterclass Duurzaam Ontwikkelen (MCDO). Deze masterclass is bedoeld om praktische handreikingen te geven aan ervaren vastgoed- en gebiedsontwikkelaars die vorm moeten geven aan duurzaamheid in projecten of verantwoordelijk zijn voor duurzaamheid binnen hun organisatie.

Naast deelnemers van NEPROM-leden kunnen ook medewerkers van niet-leden, overheden en corporaties deelnemen. Er is plaats voor maximaal 25 personen.

De masterclass MCDO is zeer praktijkgericht en heeft een hoog interactief karakter. Wonen, kantoren en winkels, gebouwen en gebieden. Het komt allemaal aan bod. De masterclass wordt gegeven door ervaren praktijkdocenten uit de top van duurzaam ontwikkelend Nederland. Professionals die met al hun kennis en ervaring een gegarandeerde inspiratiebron vormen én een kijkje in hun eigen keuken geven.

Onder andere Marlon Huysmans (OVG), Henk Seinen (Seinen Nieuwbouw), Friso de Zeeuw (Bouwfonds), Rudy Stroink (TCN), Pieter Hameetman (AM Duurzaam), Onno Dwars (Volker Wessels Vastgoed). Ook heeft Dennis Karpes zijn medewerking als spreker toegezegd. Hij is oprichter van Dance4Life en Naga Foundation en geeft tijdens de masterclass een frisse blik op marketing, branding en reputatiemanagement. 

Het programma van de masterclass MCDO bestaat uit drie blokken van ieder 2½ dag. Het eerste blok is als inleidend blok opgezet en geeft vanaf het begin al aanzetten, prikkels en nieuwe inzichten om op een andere manier met duurzaamheid om te gaan. In het tweede blok staat de klant centraal en ligt de focus op marketing en reputatie. Dat gebeurt o.a. door bij andere sectoren te kijken. In het derde en laatste blok gaan we dieper in op gebiedsontwikkeling en op financiering. De masterclass wordt afgesloten met presentaties van de deelnemers.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Meer informatie en inschrijven kan via www.neprom.nl/mcdo

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022