IVG laat Holland Office Center Hoofddorp renoveren

Het Holland Office Center aan de Kruisweg 789-829 in Hoofddorp, dat circa 11.862 m² beslaat, is volledig gerenoveerd en grotendeels verhuurd.

In samenwerking met de eigenaar, IVG Institutional Funds GmbH, heeft DTZ Zadelhoff Property Management B.V. dit object gerenoveerd en opnieuw in de markt gezet. Technische knelpunten zijn opgelost, de gevel is gereinigd, de kantoorruimte gerenoveerd en er is een kwalitatief hoogwaardig bedrijfsrestaurant gerealiseerd. Deze inspanningen zijn niet onopgemerkt gebleven: vele huurders hebben de huur verlengd, vaak in combinatie met een uitbreiding.

DTZ Zadelhoff heeft twaalf transacties gedaan, waaronder huurverlengingen met bestaande huurders zoals QuadroVision en Sixt bv. In samenwerking met Jones Lang LaSalle en CB Richard Ellis zijn daarnaast diverse verhuurtransacties gerealiseerd met onder andere i-Ase bv en Releaze International bv.
De interactie met huurders, het renoveren van de kantoorruimte en de actieve verhuur heeft bijgedragen aan de transformatie van dit unieke object in Hoofddorp. In het Holland Office Center is nog circa 3.000 m² beschikbaar voor verhuur.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022