Nieuwbouw SIDN van 2700 m2 in Arnhem opgeleverd

Woensdagmiddag 13 juli legt Piet Beertema, 'founding father' van SIDN, de laatste steen van het nieuwe pand van SIDN op businesspark IJsseloord 2 in Arnhem. Met het leggen van deze laatste steen wordt het gebouw bovendien overgedragen aan de eigenaar-gebruiker, SIDN.

SIDN (Stichting Internet Domeinregistratie Nederland) is sinds 1996 verantwoordelijk voor het .nl-domein. Zij zorgt voor de registratie en het beheer van meer dan 4,5 miljoen .nl-domeinnamen en daarmee voor de vindbaarheid van miljoenen websites en e-mailadressen. Daarnaast heeft SIDN een actieve rol in de technische, beleidsmatige en politieke ontwikkelingen van het internet op nationaal en mondiaal niveau.

Het object heeft in totaal circa 2.700 m² bruto vloeroppervlakte en wordt eind 2011 in gebruik genomen. Dit zeer duurzame gebouw is onder andere voorzien van triple-glas, een wko-installatie (warmte-koudeopslag) en zonnepanelen.

De ontwikkeling van dit gebouw was in handen van IJ2 Projecten BV (een samenwerking tussen Ballast Nedam en Giesbers Gebiedsontwikkeling). DTZ Zadelhoff voerde het projectmanagement tijdens de casco bouwperiode.



Reacties


Laatste nieuws