Venture builder Entweder organiseert jaarlijks hét workspace innovation event van Nederland: W5. Flexibele kantoorinrichting en -verhuur, ontwikkelingen in de prop-tech, nieuwe werkplek-concepten en modulaire space-in-space oplossingen: je vindt het bij W5.

Entweder is een venture builder die met opeenvolgende ventures bijdraagt aan de evolutie van de workspace. Deze evolutie wordt verwezenlijkt door het starten, bouwen, financieren en verkopen van ‘proven’ ventures. Met een proven trackrecord van zes succesvolle exits heeft Entweder een verscheidenheid aan expertise op gebied van workspace innovation.
W5 geeft podium aan zowel de future- als proven- ventures van Entweder. De ventures verschillen in ontwikkelingsfase, maar hebben gemeen dat ze tractie hebben met de markt.

Jaarlijkse kick-off op 13 januari
W5 is een jaarlijkse kick-off waarop ontwikkelingen in workspace innovation worden gepresenteerd. De methode van de vijf W’s (Waarom, Wat, Wie, Waar en Wanneer) is ontstaan in de klassieke oudheid. Sindsdien is W5 verworden tot een standaardmethode bij het oplossen van problemen en laat dat nu precies zijn wat Entweder doet met haar ventures: problemen in de markt oplossen! Deze methodiek is daarom verworden tot naamgever van dit evenement W5.

Het nieuwe werken is een katalysator geweest voor de ontwikkelingen in de workspace. Het nieuwe kantoor is niet langer een plek voor “individu” maar is verworden tot plek van samenkomen en uitwisseling. Entweder gelooft in het creëren van community door het delen van faciliteiten. Een “statische betonnen bak” verandert in een service zodra je een kantoor digitaliseert. Met prop-tech weet Entweder kantoren in één klap te plaatsen in een nieuwe, hybride, werkelijkheid. Automatisering van vastgoed is dé manier om kosten te verlagen en het service-niveau te verhogen. 

Een kantoor wordt ingericht voor het heden met een besef voor een toekomst die in wezen onbekend is. Met modulaire bouwstenen kun je toch een kantoor realiseren die nu, maar ook in de toekomst, geen bouwtechnische aanpassingen vereist en toch aansluit bij jouw behoefte. Entweder gelooft met flexibele kantoorinrichtingen organisaties duurzame oplossingen te bieden waarbij geen grondstoffen worden verspild.

Flexibiliteit, service en digitalisatie vormen de toekomst van de workspace. Elke tweede donderdag van het jaar neemt Entweder je mee in workspace innovation. Dit keer op 13 januari 2022 om 16.00 uur heet Entweder je van harte welkom op Campus Delta in Cappelle aan den IJssel. Uiteraard hoort daar dan ook een nieuwjaarsborrel bij. Aanmelden voor W5 kan hier

In geval van aangescherpte corona maatregelen in januari zal W5 zonder publiek plaatsvinden. Het event zal digitaal ter beschikking worden gesteld in februari. Alle aanmeldingen ontvangen tijdig een update en krijgen de mogelijkheid om W5 terug te kijken.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022