Agrarisch Vastgoed VBO Makelaar heeft nieuwe voorzitter

Ing. Kor Kasper (59) is door het sectiebestuur unaniem gekozen tot de nieuwe voorzitter van de sectie Agrarisch Vastgoed van brancheorganisatie VBO Makelaar. Kor Kasper is gepokt en gemazeld in het agrarisch makelaarsvak. Al ruim 30 jaar begeleidt hij agrarisch ondernemers bij bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen, maatschapvorming, investeringsplannen en bedrijfsstakingen.

In zijn advies- en bestuursfuncties bij het Consulentschap Rundveehouderij, de Rabobank Noordoostpolder Urk en GIBO Accountants en Adviseurs regio Flevoland hield hij zich dagelijks met de agrarische sector bezig. Ook heeft hij diverse bedrijfseconomische en vaktechnische studiegroepen geleid. Kor Kasper is opgegroeid op het melkveebedrijf van zijn ouders te Kampen. Na de Agrarische Hogeschool, startte hij zijn agrarische carrière als bedrijfsvoorlichter bij het ministerie van Landbouw en Visserij.

De komende drie jaar richt hij zich op verdere ledengroei en uitbouw van de activiteiten van de sectie Agrarisch Vastgoed. Ook de activiteiten en inspanningen van de sectieleden wil hij nog meer op de kaart zetten. Kor Kasper neemt de voorzittershamer over van Henk Tijink die na acht succesvolle en productieve jaren terugtreedt als voorzitter. Overigens blijft Henk Tijink wel onderdeel uitmaken van de het sectiebestuur.

Sinds 1997 beschikt VBO Makelaar over een aparte sectie Agrarisch Vastgoed. De sectie bestaat op dit moment uit 63 makelaars en taxateurs die zich hebben gespecialiseerd in agrarisch vastgoed.

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022