Directie van Mogelijk Vastgoedfinancieringen uitgebreid

Met de komst van Ferry de Vries als financieel directeur is per 1 oktober 2021 de directie van Mogelijk op volle kracht en klaar voor de toekomst. Met een flinke groei aan te verstrekken hypotheken voor zakelijk vastgoed in het vooruitzicht, gaat Mogelijk vol vertrouwen het nieuwe jaar in.

De directie van Mogelijk bestond tot de komst van Ferry de Vries uit algemeen directeur Folkert Eggink en directeur buy-to-let Dirk Jan van der Hoeden. Nu gaan zij met z’n drieën de uitbreiding van Mogelijk verder vormgeven. “Mogelijk heeft sinds de oprichting 5 jaar geleden een enorme groei doorgemaakt”, aldus Folkert. “Ieder jaar verdubbelde het aantal gerealiseerde objecten. Momenteel staat de teller op bijna 3.000 objecten met een waarde aan verstrekte hypotheken van bijna € 600.000.000,-.

Organisatie in goede banen
Ook de organisatie groeide exponentieel: van drie grondleggers en een handjevol medewerkers tot meer dan 80 collega’s die keihard werken om aanvragers en investeerders van dienst te zijn. “Een dergelijke groei vraagt wel wat van een organisatie”, merkt Dirk Jan op. “Daarom is het goed dat de drie grondleggers – nu nog steeds betrokken als partners – een directie hebben aangenomen die de veranderende organisatie in goede banen leidt. Dat geeft tijd en energie voor de positionering van het bedrijf, het relatiemanagement en de toekomst.”

Efficiënt en nog altijd persoonlijk
Ook Ferry ziet duidelijk wat zijn opdracht is in de komende jaren: “De verdere opschaling vergt een gedegen financiële organisatie en efficiëntere werkprocessen zodat je ook klaar bent voor de volgende groeispurt. Het scheelt nogal of je de dingen met 10 man of met 80 man doet. Met de huidige omvang moet je gewoon wat meer structureren”. Dat ook de volgende groeifase zal plaatsvinden met de persoonlijke benadering die Mogelijk typeert, staat voor de voltallige directie als een paal boven water. “We zullen nooit een bedrijf worden waar je eerst door drie keuzemenu’s moet worstelen voordat je iemand aan de telefoon hebt”, besluit Folkert.Reacties


Laatste nieuws