All-in Real Estate realiseert 167 huurappartementen met project Lindewijck

All-In Real Estate realiseert in samenwerking met Ridge het project Lindewijck. In samenwerking met MIES Architecten zijn vier torens ontworpen die ruimte bieden aan 167 huurappartementen gelegen aan ’t Holle Goed / Spanjaardsgoed in Veenendaal. Het project heeft een stedelijke uitstraling met respect voor het landschap. Er wordt modern gebouwd met diverse duurzame oplossingen. De bouw zal begin 2022 starten.

Het project bevindt zich op een steenworp afstand – slechts 6 minuten lopen - van het centrum. Deze week is gestart met slopen en het bouwklaar maken van het voormalige bedrijventerrein. Rondom het terrein bevinden zich een zorgcomplex en twee kerkgebouwen. Langs de zuidzijde loopt een ontsluitingsweg omringd door allerlei groen.

Een mooie balans
Tussen de 167 appartementen zit een mooie balans van 50 sociale huurwoningen, 4 penthouses en 113 vrijesectorwoningen. De vier torens variëren speels in hoogte en hebben een maximale hoogte van 30 meter en een totale oppervlakte van ruim 19.000 m².

Voor dit project is All-In een samenwerking aangegaan met MIES Architecten. Zij hebben een alzijdig ontwerp gemaakt. “De open U-vorm met daartussen een verhoogd maaiveld geeft het project een dynamische uitstraling én biedt op een slimme manier een ondergrondse parkeergelegenheid voor de bewoners.”

Aan de buitenzijde van het gebouw zullen op het maaiveld de vier entrees van de torens te vinden zijn, evenals een aantal appartementen met een tuin en terras. Een deel van de appartementen wordt terrasvormig opgebouwd. De verspringende balkons zullen op de gevel kenmerkend afsteken.

Groene omgeving
De robuuste look van Lindewijck matcht uitstekend met de groene omgeving waarin het zich bevindt. De groene sfeer wordt benadrukt door een imposante Moeraseik. In het hele ontwerp zal deze eyecatcher het stralende middelpunt blijven vormen. Dat is overigens niet het enige wat groen is; het project zal volledig gasloos worden opgeleverd en voldoet aan de laatste ‘Bijna Energieneutrale Gebouwen’-eisen (BENG). Begin 2022 start de bouw van dit project. De oplevering staat gepland voor eind 2023.

All-In Real Estate
All-In Real Estate belegt, beheert en ontwikkelt: “Door grenzen te verleggen en projecten met een frisse blik te bekijken creëren we kansen. Wij laten ons graag uitdagen en dagen ook onze partners uit. Alleen of samen met partners worden zo unieke projecten ontwikkeld.”

All-In Real Estate zal de komende jaren op diverse locaties woningen ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld in Leidsche Rijn, waar op dit moment in samenwerking met de gemeente Utrecht een bouwenvelop voor wordt opgesteld. Kijk voor meer informatie over deze projecten op de website www.allinrealestate.nl.Reacties


Laatste nieuws