‘Dekking voor risicovollere vastgoedfinancieringen’

De klant zo optimaal mogelijk bedienen en daarmee ook de wat risicovollere investeringen mogelijk maken. Met die reden hebben Mark Buytelaar en Bart Caminada Property Real Estate Finance opgericht. “Denk in dit kader aan bijvoorbeeld financieringen van grondposities waar nog geen bestemmingsplan voor is opgesteld. We gaan het woningtekort niet oplossen maar hopen daar met Property Real Estate Finance wellicht wel een bijdrage aan te leveren.”

Het zijn drukke tijden voor Mark Buytelaar. De man die zijn sporen in de wereld van grootbanken heeft verdiend en onder de vlag van Credion een aantal jaar geleden zelfstandig is gegaan, gaat van het ene overleg naar de andere bijeenkomst. Onlangs is hij mede-eigenaar van de labels Beleggershypotheek en De Hypotheekshop geworden. Daarnaast is hij eigenaar van Credion Haaglanden en nu dan ook van Property Real Estate Finance. “Credion houdt zich voornamelijk bezig met bedrijfs- en vastgoedfinancieringen voor het MKB. Maar daarnaast doen we ook veel op het gebied van grootzakelijke vastgoedfinancieringen. Voor zowel zakelijk als particuliere beleggers. Met name dat stuk voor particuliere beleggers”, legt Buytelaar uit, “hebben we nu in Beleggershypotheek ondergebracht.” En voor het bedienen  van de particuliere vraag naar hypotheken is er De Hypotheekshop. “Zo hebben we met al die merken bij elkaar een flink palet aan verschillende financieringsmogelijkheden. Echter, in de praktijk kom je af en toe toch nog wel iets te kort.”

Verder lezen? Het volledige interview met Mark Buytelaar en Bart Caminada van Property Real Estate Finance vind je hier. Het maakt deel uit van de VJ Special over Vastgoedfinanciering

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022