NIBC Vastgoed Hypotheek is gepositioneerd tussen bancaire en niet-bancaire financiers

"Wij bekleden een tamelijk unieke positie als het gaat om vastgoedfinanciering, omdat we enerzijds een al langer bestaande bank zijn met zijn eigen funding en anderzijds lijken op onze niet-bancaire collega’s: voorspelbaar, snel handelend en schakelend en werkend met intermediairs.” Aan het woord is een gedreven Dirk van den Beukel, sinds 2015 managing director van NIBC Vastgoed Hypotheek. 

Onder andere over die unieke, hybride positie spreken we met hem, maar ook over ondernemerschap. Niet voor niks vermeldt zijn ‘visitekaartje’ op LinkedIn, behalve zijn functie,  entrepreneurial and result-driven banker. Het geeft aan hoeveel waarde hij hecht aan ondernemerschap en aan ondernemend bankieren. Dat ligt overigens ook verankerd in het DNA van NIBC, waar NIBC Vastgoed Hypotheek onderdeel van is.

Om te beginnen gaat Van den Beukel kort in op een stukje geschiedenis: “We richten ons sinds 2015 op de particuliere vastgoedbelegger. Daarmee waren we één van de eersten, want er was op dat moment nog weinig animo van financierende partijen. Dat is vandaag de dag wel anders, want het aantal aanbieders is sterk gegroeid in de afgelopen jaren.” 

Verder lezen? Het volledige interview met Dirk van den Beukel van NIBC Vastgoed Hypotheek is hier te vinden. Het  maakt deel uit van de VJ Special over VastgoedfinancieringReacties


Laatste nieuws