Nieuwe juli-editie Vastgoedvergelijker E-magazine online

Het nieuwe Vastgoedvergelijker.nl E-magazine van juli is onlangs online gegaan. Ook deze editie staat weer boordevol nieuws, research, columns en bedrijfsreportages voor particuliere vastgoedbeleggers.

Zo wordt ingegaan op de Amsterdamse kantorenmarkt. De Amsterdamse wethouder Van Poelgeest heeft aan de gemeenteraad een pakket aan maatregelen en mogelijkheden om de kantorenleegstand in de hoofdstad aan te pakken gepresenteerd.

De Woningmaatschap XLI van Staalbankiers komt aan het licht in een interview met Hans Hage en Hay Vullinghs.
Rogier Hentenaar, hoofdredacteur van Vastgoedjournaal.nl, buigt zich in zijn column over het plan van de Rabobank hoe de woningmarkt vlot te trekken.

ECC Invest is druk bezig de III emissie van de ECC Southeast Asia Retail Bonds te plaatsen. En geeft u inzicht waarom Thailand zo interessant is om in te investeren.

John Kuik, directeur van de STV, geeft ons deze maand het zesde aandachtspunt waar de vastgoedbelegger op moet letten voordat hij in een vastgoedfonds investeert:

Anthony Pieters van M&L Projectontwikkeling geeft zijn visie over grondbeleggen.

De bankgarantie die een verhuurder heeft lijkt nog maar weinig waard na faillissement van de huurder van onroerend goed. Dit volgt uit een uitspraak van de Hoge Raad van 14 januari 2011. Advocaat David Pijl van Poelmann Van den Broek advocaten in Nijmegen legt in zijn artikel de gevolgen uit voor de vastgoedsector van deze uitspraak van de Hoge Raad.

Tot slot, Gerdo de Jager van Beurswaage Fondsanalisten geeft in zijn maandelijkse researchcolumn zijn mening over de hoeveelheid winkelmeters in Nederland.
Het maandelijks te verschijnen Vastgoedvergelijker E-magazine is interessant voor iedereen die belegt in zowel beursgenoteerd als niet-genoteerd vastgoed zoals vastgoedcv's, -maatschappen en -obligaties.

KLIK HIER OM HET MAGAZINE TE OPENENReacties


Laatste nieuws