Altera Vastgoed en Facilitee.com slaan handen ineen en starten pilot

Altera Vastgoed en softwareleverancier voor het technisch beheer van vastgoed, Facilitee.com, gaan in november 2021 een uitgebreide pilot starten bij 238 woningen en appartementen, verdeeld over 4 steden en 5 locaties. Gezamenlijke doelstellingen zijn het verhogen van huurderstevredenheid en het verschaffen van relevante managementinformatie aan Altera.

"De afgelopen maanden hebben wij meerdere constructieve gesprekken gevoerd met Facilitee.com en wij zijn ervan overtuigd dat zij ons kunnen helpen in het verhogen van onze huurderstevredenheid en ons extra relevante inzichten kunnen verschaffen rondom de onderhouds-en reparatieverzoeken van onze huurders.", aldus Pim Constandse, Manager Techniek Woningen van Altera Vastgoed.

"Wij zijn ontzettend blij dat we deze pilot samen met Altera kunnen gaan doen. Het is wederom een prachtige partij die voor Facilitee heeft gekozen en wij gaan er alles aan doen om deze pilot succesvol af te ronden. Dankzij onze software kunnen huurders van Altera straks eenvoudig een melding maken, realtime gaan zien wat de voortgang is van hun verzoek, kan er online worden samengewerkt met de beheerder van Altera en bijvoorbeeld razendsnel een afspraak worden ingepland met een dienstverlener via de Facilitee app. Dankzij het speciale dashboard voor eigenaren kan Altera altijd zien wat er gebeurt, wie er aan zet is en hoe de verzoeken zijn afgehandeld, aangevuld met diverse KPI's en reactietijden. Binnenkort zullen de medewerkers van REBO, de beheerder die met Facilitee zal gaan werken namens Altera, worden getraind. Tevens zullen de huurders worden geïnformeerd en uitgenodigd om de Facilitee app te gebruiken. Na zes maanden volgt een eindevaluatie en hopelijk het besluit om Facilitee stapsgewijs uit te rollen over de rest van het portfolio van Altera", aldus Jan-Douwe Gaastra, CEO Facilitee Group.

Over Altera
Altera Vastgoed biedt institutionele beleggers toegang tot Core vastgoedbeleggingen in de sectoren woningen en winkels. De portefeuilles bestaan uit kwalitatief hoogwaardig en duurzaam vastgoed met stabiele rendementsverwachtingen. Altera heeft circa € 2,6 miljard onder beheer, maakt geen gebruik van vreemd vermogen en kent een laag kostenniveau. Meer informatie over Altera vindt u op www.alteravastgoed.nl of op LinkedIn.

Over Facilitee.com
Facilitee is de snelst groeiende softwareleverancier voor het technisch beheer van vastgoed in de Benelux en Brazilië. Facilitee verbindt alle relevante stakeholders realtime (eigenaren, beheerders, huurders en dienstverleners) waardoor goed verhuurschap wordt gefaciliteerd, terwijl tegelijkertijd de marges toenemen. Zelf ontdekken wat Facilitee.com voor jou als vastgoedeigenaar of beheerder kan betekenen? Plan hier eenvoudig een meeting in met onze CEO Jan-Douwe Gaastra.

Onderschrift foto: Pim Constandse, manager techniek woningen Altera en Jan-Douwe Gaastra, CEO Facilitee.com group

Reacties