EDGE stelt Jonathan Wisler aan als CEO van EDGE Next 

EDGE kondigt vandaag de komst van Jonathan Wisler aan die per 1 november in dienst zal treden als CEO van dochteronderneming EDGE Next. 

Wisler is een ervaren in het snel laten groeien van ambitieuze scale-ups, het opbouwen van internationale teams en het versterken van strategische partnerschappen in de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten. Bij EDGE Next zal hij verantwoordelijk zijn voor zakelijke beslissingen, het uitzetten van de strategische koers om groei te stimuleren en het beheren van de algehele activiteiten en middelen van het bedrijf. 

Wisler: “Ik ben erg enthousiast om onderdeel te worden van het EDGE-team en hun missie om gezonde, duurzame gebouwen te creëren. EDGE Next heeft een innovatief team en de technologie om werkomgevingen te digitaliseren. Dit is een fantastische kans om kantoorgebouwen naar een hoger niveau te tillen en de gezondheid van mens en planeet te verbeteren.”

Met de benoeming van Wisler als CEO van EDGE Next verwacht EDGE op korte termijn een groeistrategie voor haar dochterbedrijf EDGE Next uit te rollen en de activiteiten spoedig op te schalen om zodoende nieuwe ambities waar te maken.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021