Facilitee.com in de race voor internationale proptech prijs

Facilitee.com is finalist geworden en komt in aanmerking voor een internationale prijs. Met hulp van het publiek kunnen zij de prijs winnen voor het 'beste Proptech bedrijf 2021' tijdens de Class Foundation Conference welke wordt gehouden in de Hallen op 17 en 18 november te Amsterdam. Als jij jouw stem uitbrengt op Facilitee via deze link zet jij een Nederlands softwarebedrijf verder op de internationale kaart! 

"We zijn ontzettend trots dat we finalist zijn geworden in deze competitie en het mogen opnemen tegen zulke voorname en internationaal erkende branchegenoten. Uw stem wordt zeer gewaardeerd", aldus Jan-Douwe Gaastra, CEO Facilitee Group".

Over Facilitee.com
Facilitee.com is het snelstgroeiende softwarebedrijf voor het technisch beheer van vastgoed in Europa. Momenteel sluiten zij meerdere klanten per week aan en dat aantal neemt alleen maar toe. Facilitee.com kan zelfstandig worden gebruikt of als toevoeging op jouw bestaande systeem. Facilitee verhoogt jouw marge, huurderstevredenheid en geeft jou ten allen tijde inzicht, grip en controle over jouw (beheerde) portfolio. Meer weten wat Facilitee ook voor jou als eigenaar of beheerder kan betekenen? Drink een vrijblijvende (online) koffie met onze CEO, Jan-Douwe Gaastra via deze link .

Over de Class Foundation
Dankzij onze initiatieven verschaffen wij ons groeiende netwerk inzichten om de huidige behoeften van studenten en hun behoeften in de toekomst vorm te geven. Daarnaast verbinden wij verschillende spelers in het vastgoed, het onderwijs en leiders in verschillende internationale steden om een samenhangende oplossing te vinden om de crisis van in de studentenhuisvesting op te lossen.

Reacties