Daan de Jong en Pim van Eeuwijk bundelen krachten in nieuw bedrijf

Nederland is een nieuwe investmentmanager rijker: Amstam. De Amsterdamse ondernemers Daan de Jong en Pim van Eeuwijk, samen goed voor ruim 20 jaar ervaring in het vastgoed, bundelen hun krachten. Amstam richt zich op het (her)ontwikkelen, (her)positioneren en management van kantoren en bedrijfsmatig vastgoed, met name in de Randstad.

Na bij verschillende investmentmanagers, zoals Innova Investments en APF International, vele vastgoedinvesteringen te hebben geïnitieerd, gemanaged en verkocht, was voor De Jong en Van Eeuwijk de tijd rijp om de handen ineen te slaan. De Jong: “Amstam is ontstaan vanuit een oprechte passie voor vastgoed en gedreven door de overtuiging dat het altijd beter kan. Voor ons is er niets mooiers dan gebouwen en locaties te herpositioneren en weer onderdeel te laten uitmaken van de samenleving. We voegen waarde en kwaliteit toe en creëren zo rendabele beleggingen. Winstmaximalisatie kan hierin een doel zijn, maar we streven vooral naar het realiseren van duurzaam rendement.”

Integrale verantwoordelijkheid
Volgens de oprichters verdient elk gebouw of locatie een duurzame toekomst. Door functie, uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid te verbeteren, geven zij verouderde gebouwen en omgeving weer betekenis. Met hun ervaring en actuele marktkennis weten ze dan ook als geen ander wat locaties nodig hebben. Van Eeuwijk: “Wij ontwikkelen strategische oplossingen voor bouwkundige, financiële en commerciële vraagstukken. Wij benaderen elke investering vanuit het perspectief van zowel ontwikkelaar als belegger. Deze integrale benadering zorgt voor een (kosten)efficiënt en resultaatgericht businessplan waardoor we in staat zijn duurzaam rendement te realiseren.”

Frisse en succesvolle aanpak
De Jong en Van Eeuwijk zijn ervan overtuigd dat hun passie voor het vak, oprechte ambities en integer zakendoen leiden tot wederzijds respect en succes. “Onze missie is waarde creëren voor de toekomst van het gebouw, de gebruikers, de omgeving, onze investeerders en partners. Typerend voor onze werkwijze is een actieve aanpak en dagelijkse betrokkenheid bij alle facetten van de belegging. Plezierig zakendoen vinden we belangrijk. Daarom zetten we in op persoonlijk contact en korte lijnen,” aldus de Jong.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021