Geldvoorelkaar.nl mag zich wederom beste crowdfundplatform noemen

Geldvoorelkaar.nl mag zich wederom beste crowdfundplatform noemen. Tijdens de beleggersfair in de Beurs van Berlage werden de Cashcow Awards, een initiatief van beleggersplatform Cashcow.nl, uitgereikt en Geldvoorelkaar.nl sleepte de award van Beste Crowdfundplatform in de wacht.

Op vrijdag 15 oktober vond eindelijk de BeleggersFair weer plaats. Nu de strenge maatregelen zijn opgeheven kwamen beleggers en professionals uit de financiële wereld samen in de Beurs van Berlage in Amsterdam, om bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van investeren en beleggen.

Eveneens werden de jaarlijks terugkerende Cashcow Awards uitgereikt. In verschillende categorieën mochten organisaties gericht op beleggen en investeren de Cashcow in ontvangst nemen. Geldvoorelkaar.nl won in de categorie: Beste Crowdfundplatform. 

Cashcow Awards
De Cashcow Award is een toonaangevende prijs in de wereld van beleggen en investeren. Wat deze award onderscheidt van andere awards is dat de genomineerden niet zomaar uit de lucht zijn gegrepen. Deze worden geselecteerd door de tienduizenden beleggers die dagelijks Cashcow.nl raadplegen voor nieuws en beleggerstips. Daardoor beslissen zij dus welke beleggers- en investeringspartijen zich het hele jaar de ‘beste leerling van de klas’ mogen noemen. 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021