Afronding fusie Drees & Sommer onderstreept met lancering KostenWijzer

Ruim een jaar na de fusie van BOAG en Drees & Sommer zijn de wittebroodsweken echt voorbij. Met het uitbrengen van de vernieuwde KostenWijzer tijdens de PROVADA onderstreept de organisatie het feit dat de naam BOAG wordt losgelaten.

Het internationale merk Drees & Sommer staat als een huis en de Nederlandse tak van de organisatie voor vastgoedadvies en projectmanagement groeit gestaag. BOAG en Drees & Sommer zijn samen Drees & Sommer Netherlands.

Drees & Sommer KostenWijzer
De krapte op de arbeidsmarkt en de stijging van materiaalkosten in combinatie met de stikstofproblematiek en COVID-19 hebben de bouwkosten behoorlijk doen stijgen. Vanuit hun Cost Consulting expertise lanceert Drees & Sommer Netherlands tijdens de PROVADA 2021 de KostenWijzer (voorheen: BOAG KostenWijzer).

Een globaal en handig overzicht van bouwkostenspreiding bij veel voorkomende gebouwtypen. De KostenWijzer is vanaf 26 oktober 2021 op de PROVADA af te halen bij Drees & Sommer Netherlands in hal 12, stand 18. Het reserveren van een exemplaar is nu al mogelijk via de website www.dreso.nl.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021