Gradus van Leeuwen directeur Havestate Sales Support

Havestate-directeur Marc Kraan en Gerbert Schreurs (directeur Havestate Sales & Rentals) zijn per 1 juli met Gradus van Leeuwen een nieuwe activiteit gestart op het gebied van meer- en minderwerkmanagement en écht klantgerichte kopersbegeleiding (ook voor huurders), welke ten dienste staat aan een vlotte verkoop van nieuwbouwprojecten van woningen en commercieel vastgoed: Havestate Sales Support.

Vanuit het kantoor van Havestate in Rotterdam zal Havestate Sales Support met een poule aan flexibel inzetbare kopersbegeleiders, adviseurs en tekenaars -zowel op interim- als op projectbasis- de beleggers, corporaties, makelaars en projectontwikkelaars van dienst zijn. De gespecialiseerde dienstverlening beslaat het gehele traject van advisering tijdens het ontwikkelproces tot het actief managen van het meer- en minderwerkproces waarbij kopers en huurders zeer klantgericht begeleid worden, teneinde de verkoop/verhuur van projecten te bespoedigen. Speciale aandacht gaat hierbij uit naar moeilijk verkoopbare en verhuurbare projecten, en naar winkeldochters.

Gradus van Leeuwen (43) werkt sedert 1984 in de bouw- en vastgoedwereld waarvan de laatste 11 jaar als specialist op het gebied van meer- en minderwerkmanagement en kopersbegeleiding.Reacties


Laatste nieuws