Jaro Bilík sluit zich aan als partner bij Adelaer Financial Architects

Jaro Bilík is per 13 september toegetreden als bij partner bij Adelaer Financial Architects. Via een carrière in o.a. logistiek bij Ewals en Fortisbank belandde hij in het hart van de internationale bankwereld bij Fortis SA/NV in Brussel en was nauw betrokken bij de overname van ABNAMRO. In 2008 koos hij voor het ondernemerschap als zelfstandig projectontwikkelaar van en investeerder in residentieel, recreatief, studenten en zorgvastgoed in België en Duitsland.

Sinds 2016 is Bilík tevens actief als interim manager en adviseur op het vlak van vastgoedontwikkeling, financiering, M&A, en debt advisory. Drie jaar lang gaf hij bovendien leiding aan een team met rentederivaten specialisten bij ABNAMRO gericht op de herbeoordeling van derivaten door de bank verkocht aan Nederlandse MKB bedrijven.

Jaro Bilík studeerde International Business AdministraFtion aan de Universiteit Maastricht en Economie aan Universitá Cattolica in Milaan. Daarna volgde hij nog opleidingen aan TIAS Business School in Tilburg op het vlak van M&A en Family Enterprise Governance.

Een innovatieve 1000-poot met ervaring aan beide kanten van de onderhandelingstafel maakt Bilík als partner van Adelaer een veelzijdig inzetbare kracht.

Jaro Billík is te bereiken op:
T. + 31 (0) 6 2508 7553 (mobiel)  
jaro.bilik@adelaer.nl https://www.adelaer.nl/

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021