Taxatiesummit 2021 | 30 september: Futureproof taxaties in commercieel vastgoed

 


Hoe kijken beleggers, ontwikkelaars, accountants, banken en taxateurs naar de taxaties van nu én morgen? Dat en meer hoor je op de TaxatieSummit op 30 september. Hét online event voor futureproof taxeren in het commercieel vastgoed. 

Samen met 200+ belangrijke spelers en stakeholders werk je aan een nieuwe manier van taxeren. Van taxateurs, financierders en ontwikkelaars tot beleggers en techbedrijven. Met vooraanstaande keynote sprekers, talkshows, workshops, de Nationale Taxatie Battle en digitale netwerkborrel.

Premium content: new food for thought

  • Waarom is er nog geen PTA 2.0, wat worden de verbeteringen en hoe gaan we dit realiseren?
  • Hoe kun je met data en betrouwbare analyses snel meer waarde creëren in je taxaties en processen? 
  • Welke richtlijnen, standaarden en best practices moeten er komen voor het taxeren van mixed-use projecten en duurzaamheid? 
  • Wat kunnen we leren van het wetenschappelijk onderzoek van Bas Hilgers naar data en modellen en 5 jaar experimenteren? 
  • Wat is Giel Haarsma tegengekomen in zijn onderzoek naar in het inprijzen van duurzaamheid bij kantoren?  

Verdien PE-punten

Verdien bij deelname 8 PE-punten voor NRVT, VastgoedCert en RICS.

Dit wil je niet missen

Doe online mee met de TaxatieSummit en word futureproof. Hier wissel je ideeën uit, maak je nieuwe waardevolle connecties en verkrijg je innovatieve inzichten. Bekijk het complete programma op www.taxatiesummit.nl en claim binnen 1 minuut jouw digitale stoel. 

 

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021