Roy van Keulen nieuwe algemeen directeur van ZiRe (Ziengs Retail)

ZiRe (Ziengs Retail), de moedermaatschappij van Ziengs Schoenen en Scapino kondigt de komst van een nieuwe Algemeen Directeur aan: Roy van Keulen, momenteel Executive Director Marketing & Online bij Jumbo Supermarkten.

Roy zal vanuit zijn rol binnen ZiRe ook de directie van Ziengs Schoenen ter hand nemen. Adem Doymaz blijft Algemeen Directeur van Scapino Retail.

Roy heeft ruime ervaring op het gebied van omnichannel retail, sales, marketing, branding, e-ommerce en het leiden van (digitale) transformaties. Zijn ervaring en kennis van de markt maken hem geschikt om de dagelijkse leiding op zich te nemen en samen met ons een nader plan uit te werken voor de ZiRe groep.

We willen het familiebedrijf ZiRe langdurig en duurzaam behouden voor de Nederlandse samenleving en daar hoort een langetermijnstrategie met duurzame groei bij. Waarbij we de klant op één zetten, met formules, die een eigen identiteit hebben, maar ook gezamenlijk een sterk geheel neerzetten en daarmee aansluiten op de klantbehoefte. 

 

 

 

Roy (1976) studeerde bedrijfseconomie en heeft een MBA afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij startte zijn loopbaan bij KPN waarna hij in de directie kwam van TomTom. Na TomTom was Roy verantwoordelijk voor het merk, marketing en digitaal in de directie van Maxeda. Vanaf 2017 vervulde hij een soortgelijke rol in de directie van Jumbo Supermarkten, eindverantwoordelijk voor alle digitale, merk en marketingactiviteiten.

Reacties

Lees onze special over Vastgoedfinanciering Special 2021