Sinds 1 september heeft Dyuri Vonk de overstap naar Senior Advisor binnen Adelaer Financial Architects gemaakt. Vonk heeft de afgelopen vijf jaar ervaring opgedaan als analist bij Adelaer en beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is als Financial Architect.

Vonk: "Ik kijk er naar uit om mijn ervaring met de meest uiteenlopende financieringsaanvragen in de praktijk te brengen en om het netwerk van Adelaer te ondersteunen en uit te breiden. Samen met mijn collega’s vorm ik graag de solide partner die uw zorgen wegneemt in financieringsvraagstukken. De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan verschillende soorten aanvragen en heb ik veel affiniteit met brugfinancieringen en de financieringsvraagstukken van Nederlandse ondernemers die voor eigen portefeuille ontwikkelen en beleggen. De mensen achter de vastgoedprojecten leer ik graag kennen, dus ik maak graag een afspraak om kennis te maken!"

Adelaer is een high-end financierings- en bemiddelingsboutique die opvalt door haar creatieve inbreng bij financieringsoplossingen. Bij het adviseren, bemiddelen en begeleiden van financieringen voor zakelijke klanten denken onze ‘architects’ out of the box en weten zo optimale en eigentijdse deals te sluiten.

Bent u ontwikkelaar, belegger of buitenlandse investeerder, dan ontzorgt Dyuri u graag bij het zoeken naar Debt of Equity.

Dyuri Vonk is te bereiken op:
T. +31(0) 6 11 18 79 01 (mobiel) of kantoor +31 (0) 88 1 300 400
dyuri.vonk@adelaer.nl | www.adelaer.nl/team/dyuri-vonk/

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special