Hein Wegdam bij ING benoemd als Directeur Real Estate Finance, Business Banking NL

Per 1 september 2021 is Hein Wegdam (36) benoemd als directeur ING Real Estate Finance en lid van het management team Business Banking in Nederland. Hiermee neemt Hein een belangrijk deel over van de rol van Peter Göbel die directeur Business Banking in België is geworden. 

Wegdam startte zijn loopbaan bij ING REF Amsterdam en heeft verschillende functies bekleed, onder andere als relatiemanager. Ook heeft in hij Singapore bij het Sustainable Finance team een bijdrage geleverd aan verduurzamingsinvesteringen voor institutionele vastgoedbeleggers. De afgelopen jaren was hij werkzaam als directeur Duurzaamheid en Innovatie binnen het vastgoedfinancieringsbedrijf van ING.

In zijn nieuwe rol is Hein verantwoordelijk voor ING’s vastgoedpropositie voor commerciële vastgoedbeleggers in de Nederlandse markt. Dit gebeurt vanuit vier regio’s waar commerciële vastgoedbeleggers worden bediend door teams met lokale expertise. Een centraal REF NeXt team richt zich met name op de (digitale) bediening van de kleinere professionele vastgoedbelegger. Hein rapporteert aan Annemein Kolk, directeur Business Banking ING Nederland.

Voor de corporate klanten in de Nederlandse vastgoedmarkt is Arie Hubers, Head of Real Estate Sector Benelux – ING Wholesale Banking, verantwoordelijk.

Feliciteer Hein Wegdam via deze link op LinkedIn

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022