Landelijke Woning Bieddag voorziet in behoefte

De eerste door Vastgoed-Auctions georganiseerde Landelijke Woning Bieddag mag als geslaagd worden genoemd, zo vindt organisator Ron Ruijs. "Op twee van de 28 deelnemende woningen hebben wij biedingen binnen gekregen die waarschijnlijk geaccepteerd worden en wij verwachten nog meer uit de nasleep te kunnen halen."

Tijdens de bieddag afgelopen zaterdag 25 juni konden potentiële kopers woningen, verspreid over het hele land, bezichtigen waarbij ze dezelfde avond om 20.00 uur al een bod konden uitbrengen. "Dit zal voor sommigen zeker te snel gaan en daarom verwachten wij ook nog meer reacties de komende dagen", vertelt Ruijs.

Ruijs: "We hebben al wat reacties van mensen per mail binnen die een tweede bezichtiging willen. De veilingen van de woningen die niet zijn verkocht, gaan dan ook nog even door. Het idee was om net vóór de zomerperiode voor wat extra stimulans op de woningmarkt te zorgen, en dat is gelukt."

In totaal werden er 28 woningen geveild. Hoeveel kijkers er precies zijn geweest is nog niet duidelijk, maar in de huidige telling ligt het aantal op gemiddeld twee per woning. In het najaar wordt er een tweede Landelijke Woning Bieddag georganiseerd. Op het online verkoopplatform van www.vastgoed-auctions.nl en op de landingspagina www.landelijkewoningbieddag.nl is meer te vinden over dit initiatief. Makelaars worden nadrukkelijk uitgenodigd om aan de Landelijke Woning Bieddag deel te nemen.

Reacties