Gratis webinar: het waarderen van hotels, wat komt daarbij kijken?

Het waarderen van hotels en andere exploitaties, wat kom daar eigenlijk bij kijken? En wat speelt er nog meer? Tijdens dit één uur durende webinar zal een viertal experts de belangrijkste punten behandelen die van toepassing zijn bij hoteltaxaties. Doe jij mee? Deelname is kosteloos. 

Vincent van Os, Vorescotel – international Real Estate Consultancy; Sybe Nijboer, Senior Researcher Troostwijk Taxaties; Jurjen Burghgraef, directie bij Burghgraef van Tiel & Partners; Alwin Driessen, Taxateur Onroerende Zaken bij Troostwijk Taxaties behandelen als voorbeeld de taxatie van een kleinschalig hotel in het midden van het land, met een restaurant.  Het hotel is leeg gekomen door corona en moet getaxeerd worden in verband met overname. Er wordt uitsluitend gekeken naar de activa. Tijdens de casus zal ook een toelichting worden gegeven over het verschil met Business Valuation (bedrijfswaardering).   

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Wat is exploitatie vastgoed (hotel als voorbeeld)?
  • Huidige marktsituatie (beschouwend), ontwikkeling van de hotelmarkt, trends en ontwikkeling.
  • Wat is de invloed van COVID-19 op de hotelbranche (korte termijn)?
  • 100% zakelijk hotel versus een hybride hotelvorm (middel lange termijn).
  • Uitleg van exploitatie vastgoed ad hand van een casus te weten een hotel
  • Risico's mbt hotel vastgoed: zonnepanelen, elektrische installaties, clausules mbt horeca en sauna's..
  • Gebouwconstructie, specifiek hierbij het type isolatie en de brandklasse.
  • Ruimte voor vragen/discussie aan of met het expert panel.


De webinar vindt op 21 september plaats vanaf 11:00.

Meteen aanmelden?
Deelname aan de webinar van 21 september is gratis. Deelnemen? Vul onderaan deze link het formulier in of stuur een email met daarin je gegevens aan events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. ‘Het waarderen van hotels en andere exploitaties- Wat komt er bij kijken en wat speelt er nog meer?’. Vergeet niet je contactgegevens te vermelden.Reacties


Laatste nieuws