AM realiseert 71 woningen De Groote Wielen in Den Bosch

Ontwikkelaar AM geeft donderdag 30 juni het startsein voor de verkoop van 71 woningen uit de tweede fase van de Rozenhof in De Groote Wielen in 's-Hertogenbosch. Het aanbod bestaat uit 48 twee-onder-een-kapwoningen en 23 vrijstaande villa's.

De Hoven is een van de zes deelplannen van De Groote Wielen en wordt een moderne, tuinstedelijke wijk dicht bij het water. De Hoven is verdeeld in kwadranten, waarvan De Rozenhof er een is. Het plan ligt in het noordwestelijke kwadrant dat aan de noordzijde direct aan het water grenst. De eerste fase van De Rozenhof kwam medio vorig jaar in verkoop en was een groot succes. De bouw van de 32 woningen uit deze fase is circa zes maanden geleden gestart.

Met een verkoopprijs vanaf € 349.000 is de prijs-kwaliteitverhouding van de 48 twee-onder-een-kapwoningen zeer concurrerend. Er zijn verschillende typen twee-onder-een-kapwoningen beschikbaar. De prijs voor een vrijstaande villa varieert van € 355.000 tot maximaal € 547.000. De woningen zijn ontworpen door LT Architecten. De bouw is in handen van Dura Vermeer.Reacties


Laatste nieuws