Peter Leferink wordt regiodirecteur Oost bij DHV

Vanaf 1 juli is de heer Peter H. Leferink (46) de nieuwe regiodirecteur Oost bij DHV. Hij volgt de heer ir. Wilko G.M. Huyink op die deze functie ad interim vervulde. De heer Huyink is en blijft regiodirecteur Noord bij DHV.

Leferink werkt sinds 2005 bij DHV op het gebied van gebiedsontwikkeling en infrastructuur in Oost-Nederland. Als regiodirecteur heeft hij de strategische taak DHV's profilering in deze regio verder uit te bouwen. Daarnaast zal hij de focus op ondernemerschap, innovaties en duurzaamheid verder versterken.

DHV bedient de markt in deze regio met circa 80 medewerkers vanuit Deventer. Voor zowel overheid als bedrijfsleven adviseert DHV op de gebieden van infra & mobiliteit, water & milieu en ruimte & vastgoed.

DHV werkt aan diverse regionale projecten, waaronder de doorstart van de luchthaven Twente. Voor Nijmegen managet DHV de gemeentelijke vastgoedportefeuille. En in Apeldoorn is DHV verantwoordelijk voor de integrale bodemsanering van de Hoenderparkweg, gecombineerd met energiewinning en woningbouw.

Reacties