Assets.nl opent nieuw kantoor in Amsterdam

Begin augustus heeft vastgoedfinancier Assets.nl een nieuw kantoor geopend in Amsterdam. Naast het hoofdkantoor in Den Haag kunnen de klanten van Assets.nl nu ook terecht in de hoofdstad.

De opening van een tweede vestiging heeft voornamelijk te maken met de groeiambitie. Assets.nl is vijf jaar geleden gestart door te bouwen aan de software en het netwerk uit te bereiden. Door deze innovatieve aanpak wordt het bedrijf ook steeds beter gevonden. Dit zorgt voor enorm veel groeipotentieel.

Klanttevredenheid
De nieuwe vestiging aan de Emmastraat 29, wordt geleid door vier experts: Marco Damen (adviseur) Nik Peeters (adviseur), Jovi Peeter (intern accountmanager) en Bert Offringa (intern accountmanager). Naast het geven van goed advies vinden deze medewerkers het ook belangrijk om te focussen op klanttevredenheid. Hierbij draait het niet enkel om het sluiten van deals, maar er moet ook een goede vertrouwensband zijn om een optimale relatie met de klant te onderhouden. Door de samenstelling van sterk en hecht team, verlopen alle processen optimaal. Op deze manier kan Assets.nl snelheid, kundigheid en betrokkenheid garanderen.

Nóg verder uitbreiden
Afgelopen week is het feestelijke moment voor een nieuwe vestiging in intiem gezelschap gevierd. De geldverstrekkers waarmee intensief samengewerkt wordt waren aanwezig bij de opening om te proosten en door te praten over de markontwikkelingen. Dit betekent dat stap één van het groeiplan een feit is. Doordat de klanten van Assets.nl landelijk aanwezig zijn, hebben zij als ambitie om nog verder uit te bereiden. Het doel is om binnen vijf jaar door te groeien richting 7-10 kantoren en daar een succes van te maken.



Assets.nl wil iedere (potentiële) vastgoedbelegger bedienen, ongeacht het aantal panden in zijn portefeuille. Waarbij zij als uitgangspunt een duurzamere relatie met iedere klant hanteren. Assets.nl zorgt dat de juiste gegevens en data bekend zijn en ondersteunt ervaren en onervaren investeerders in het vinden van de passende financiering, zodat het voor hen makkelijker en overzichtelijker wordt gemaakt om hun vastgoedportefeuille te laten groeien. Naast het delen van gratis data, richt Assets.nl zich op het in orde maken van de vastgoedfinanciering van het aangekochte object en verzekert dat de klant de beste financiering uit zijn of haar vastgoedinvestering(en) haalt. 

Reacties

Lees onze special over Hoogbouw Special