Mogelijk financiert nu ook recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire

Vastgoedbeleggers kunnen vanaf nu ook bij Mogelijk Vastgoedfinanciering terecht voor een hypotheek voor een recreatiewoning op Bonaire of Curaçao. Maarten Rövekamp, oprichter van Mogelijk: “Er liggen hier mooie kansen om te investeren in recreatiewoningen. Met de kennis van de eilanden en van vastgoedfinanciering is het daarom niet vreemd dat Mogelijk nu ook hypotheken voor recreatiewoningen op Curaçao en Bonaire verstrekt.”

Mensen die een recreatiewoning willen aankopen die bestemd is voor de verhuur op Curaçao en Bonaire, kunnen bij Mogelijk terecht voor financiering. Als het vastgoed bestemd is voor verhuur en dit via een professioneel verhuurkantoor gebeurt, kan Mogelijk het financieren. Mogelijk biedt hiervoor financiering vanaf €100.000 en tot €500.000.

Hypothecair recht op Curaçao en Bonaire
De regels rond hypothecaire rechten op Curaçao en Bonaire zijn gelijk of vergelijkbaar met die in Nederland. Daardoor kan Mogelijk deze financiering op eenzelfde manier aanbieden aan het Nederlandse netwerk van investeerders; 1-op-1 financiering, eerste recht van hypotheek en overname van het debiteurenrisico op de maandelijkse rente en aflossing. Een vereiste is dat de aanvrager beschikt over een Nederlands IBAN nummer van waaruit de aflossing en rente worden voldaan en dat hij het eigen vermogen (tenminste 40% van de waarde) aantoonbaar in Nederland heeft vergaard.

Voorwaarden
Mogelijk biedt een hypotheek op een vakantiewoning op Curaçao en Bonaire aan met een rente vanaf 4,98% voor 5 jaar rentevast, een LTV tot 60% van de marktwaarde, een looptijd van 10 jaar. Net als bij de andere producten van Mogelijk is het altijd mogelijk om boetevrij geheel of extra af te lossen. Aanvragen kunnen eenvoudig met behulp van de quickscan op de website van Mogelijk worden gedaan.Reacties


Laatste nieuws