Gratis webinar over gebruik van brondata bij vastgoedbemiddeling

OSRE en OCKTO verzorgen op 28 juli een gratis webinar, waarin de voordelen van het gebruik van brondata bij vastgoedbemiddeling worden besproken en antwoorden worden gegeven op de vragen wat brondata precies is. Hoe werkt dit? En wat heb je eraan? Ook is er tijd om zelf vragen te stellen. 

Als vastgoedbemiddelaar/professional wil je altijd volledig inzicht in de identiteit, het inkomen, de adreshistorie en andere belangrijke gegevens van potentiële, toekomstige huurders of kopers. Door met brondata te werken ontvang je deze gegevens direct uit betrouwbare overheidsbronnen en laat je niks meer aan het toeval over. Dit maakt beoordelen en vergelijken makkelijk en zorgt voor een enorme tijdwinst bij het juist toewijzen van woningen. Frauderen is niet meer mogelijk!

Details webinar
Wat is brondata nu precies? Hoe werkt dit? En wat heb je eraan?
Tijdens dit gratis webinar 'Brondata bij vastgoedbemiddeling; inschrijvingen valideren zonder papierwinkel' op 28 juli 2021 om 13:00 uur leggen OSRE en OCKTO je dit haarfijn uit.

Calvin Kahlé (OSRE) gaat in gesprek met Auke Dirkmaat en Tim Bijvoet (OCKTO) en uiteraard is er ruim de mogelijkheid om je vragen te stellen. Ben jij erbij? Meld je dan nu direct aan via deze website

Dit webinar is geschikt voor makelaars, ontwikkelaars, beleggers en intermediairs. 

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022