Tweede fase Louis Davidscarré in Zandvoort gestart

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM presenteert het woningaanbod van de tweede fase van het Louis Davidscarré in Zandvoort. De tweede fase bestaat uit zestig appartementen, zeven herenhuizen en een commerciële ruimte. In de tweede fase zal tevens het resterende gedeelte van de ondergrondse parkeergarage worden gerealiseerd. De eerste fase van het centrumplan is recent afgerond.

Het Louis Davidscarré voorziet in een nieuw centrumgebied dat past bij de schaal van Zandvoort en dat een aangenaam verblijfsklimaat biedt aan bewoners, ondernemers en toeristen. Het totale plan omvat 180 woningen, een brede school, openbare bibliotheek, sportzaal, multifunctionele ruimte voor culturele en sociale activiteiten, AHOED (Apotheker en Huisartsen onder één Dak) en een ondergrondse parkeergarage voor circa 500 auto's. De bouw van de tweede fase start in het najaar van 2011 en omvat zestig appartementen, zeven herenhuizen, een commerciële ruimte en de bouw van het resterende gedeelte van de parkeergarage. In de derde fase komen 66 koopwoningen en een AHOED aan bod. Het ontwerpteam voor het Louis Davidscarré bestaat uit de architectenbureaus hvdn, Bos & Partners en landschapsarchitect Delta Vorm. De eindoplevering van het totale plan zal volgens de huidige planning plaatsvinden in 2015.

In de eerste fase van het Louis Davidscarré zijn behalve 48 huurwoningen en parkeergarage met 180 plaatsen, tevens een brede school, kinderdagverblijf, bibliotheek en sportzaal gerealiseerd.

Het woningaanbod uit de tweede fase is zeer gevarieerd en bestemd voor een brede doelgroep. De appartementen variëren in oppervlakte van circa 70 m² tot circa 130 m². De herenhuizen hebben een oppervlakte van circa 140 m². De prijzen lopen uiteen van circa € 180.000 tot circa € 355.000 v.o.n. voor de appartementen en van circa € 330.000 tot € 370.000 v.o.n. voor de herenhuizen. Alle woningen beschikken over een huurparkeerplaats in de garage. De bouw van de woningen en de commerciële ruimte is in handen van BAM Woningbouw. De parkeergarage en de openbare ruimte worden gerealiseerd door Pellikaan Bouw.

De presentatie van de woningen van de tweede fase vindt plaats op zaterdag 25 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur in de lounge van Louis Davidscarré 1 in Zandvoort.Reacties


Laatste nieuws