Ondergrondse perscontainer met kantelmechanisme voor containers bespaart ruimte en zorgt voor nette uitstraling

Bij kantoorpanden, winkelcentra en andere locaties waar veel afval samenkomt is het een bekend probleem: De containers nemen veel ruimte in en zorgen voor een rommelige aanblik. Of de containers moeten op een bepaald moment naar buiten gereden worden als de afvalinzamelaar zijn route rijdt. De Presstation Bin biedt hier de oplossing. 
 

 

Bij gebouwen staan vaak op meerdere locaties rolcontainers of grote perscontainers die veel ruimte in beslag nemen. Door een Presstation Bin te plaatsen is het mogelijk om 24 uur per dag het afval naar een centraal gesitueerde locatie te rijden en daar vervolgens te legen. De Presstation Bin is een ondergrondse perscontainer met een grote capaciteit en een handig kantelmechanisme om de minicontainers te kunnen legen. De toegangscontrole met een pasje zorgt ervoor dat er geen misbruik van de container gemaakt kan worden.

De Presstation Bin kan geleegd worden met het ledigingsvoertuig die ook de gewone ondergrondse containers leegt en past daarmee in de inzamel logistiek van afval inzamelaars. Door de grote capaciteit hoeft de vuilniswagen minder vaak te komen en doordat de Presstation Bin zeer weinig ruimte in beslag neemt, blijft de omgeving netjes en veilig.

Deze innovatieve container wordt nu al ingezet bij verpleeg- en verzorgingstehuizen en daarnaast in het centrum van steden.

Wilt u meer informatie? Vraag dan naar Pieter van Ravensteijn (06 1275 7306) of Daan Janssen (06 5754 7508) die u alle informatie kunnen geven.

Kijk voor meer informatie op onze website

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022