OIMIO heeft ruim €100 miljoen aan vastgoedfinancieringen verstrekt

Sinds de lancering in januari 2020 heeft OIMIO inmiddels voor meer dan EUR 100 miljoen aan financieringen verstrekt. OIMIO is een initiatief van NIBC Bank, opgericht vanuit de visie dat vastgoed financieren in het mid-market segment (EUR 1M – EUR 10M) professioneler, sneller en makkelijker kan.

De portefeuille is zeer divers in type vastgoed, maar ook in geografische spreiding. De leningportefeuille bestaat uit financieringen van winkelcentra, kantoor- en bedrijfspanden, hotels, parkeergarages en bouwfinancieringen voor nieuw te realiseren woningen. De objecten zijn gelegen in heel Nederland, van de Randstad tot aan Groningen en Maastricht. Met een gemiddelde hoofdsom van EUR 5,2m heeft OIMIO al vele klanten mogen verwelkomen.

Snel duidelijkheid, korte doorlooptijden en een persoonlijke aanpak
Een financiering aanvragen bij OIMIO gaat snel, makkelijk en persoonlijk. Geen ingewikkelde procedures en lange tijd van onzekerheid, maar snel duidelijkheid en korte doorlooptijden. Lucas Luik, relatiemanager OIMIO: “We krijgen veel complimenten van klanten over onze manier van samenwerken. Dat is natuurlijk ontzettend leuk om te horen”.

Visie en Ambitie
OIMIO is een relatief nieuwe financier in de Nederlandse vastgoedmarkt. “Onze overtuiging is dat vastgoed draait om mensen”, aldus Yusuf Savas. “Daarom willen we onze klanten kennen en begrijpen waarom het vastgoed dat we financieren aantrekkelijk is voor haar gebruikers”. De ambitie van OIMIO is om de preferred vastgoedfinancier te worden voor het mid-market segment in Nederland. Deze sterke focus geeft de mogelijkheid processen te optimaliseren en een schaalbaar model op te bouwen. De verwachting is dan ook dat de portefeuille sterk zal blijven groeien de komende jaren.

Foto: Lucas Luik en Yusuf Savas

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022