Sketch House opent nieuw kantoorconcept in Almere

In Q2 2021 opent Sketch House de eerste locatie met hun turn-key kantoorconcept aan de Randstad 22, in Almere. Het gebouw bestaat uit ca. 4400 m2 verdeeld over 4 verdiepingen. Op dit moment is de eerste verdieping compleet afgebouwd. Het turn-key kantoor concept heeft 3 belangrijke pijlers.

Ten eerste is de indeling van de ruimtes erop gericht om interactie tussen de gebruikers te stimuleren. De aantrekkelijke koffiebar wordt gecombineerd met diverse zitjes daar omheen, waardoor er een huiskamer ontstaat waar de huurders zich thuis voelen. De koffiebar heeft een receptie, 2 vergaderkamers en een buitenruimte over de volle breedte van het pand. Op de gehele 1e verdieping kun je inloggen op het WiFi-netwerk.

Prijs/kwaliteit
Daarnaast heeft Sketch House een optimale prijs/kwaliteit verhouding. De ruimtes zijn ontworpen door de interieurarchitect Hollandse Nieuwe. Waar de algemene ruimtes volledig zijn vorm gegeven, heeft HN in de kantoren voornamelijk een rustige basis gecreëerd. De antraciet gietvloeren worden gecombineerd met lichte akoestische plafonds en subtiele glaswanden. Dit moderne karakter geeft de gebruiker de ruimte om een eigen identiteit aan de ruimtes te geven.

Klimaatinstallatie
Een andere kwaliteit van de ruimtes betreft de nieuw aangebrachte klimaatinstallatie. De ouderwetse radiatoren hebben plaats gemaakt voor vloerverwarming, die zorgen voor een stabiele temperatuur in alle seizoenen. Daarnaast kunnen de ruimtes afzonderlijk gekoeld of verwarmd worden met de VRF-units. Alle ruimtes zijn voorzien van elektrische zonwering aan de buitenzijde van de gevel.

Mobiliteit en bereikbaarheid
De derde pijler van Sketch House is de bereikbaarheid in combinatie met het aantal beschikbare parkeerplekken. Sketch House ligt op 10 minuten lopen vanaf het centraal station en het stadshart, terwijl de A6 met de auto in 8 minuten te bereiken is. Sketch House beschikt daarnaast over 85 parkeerplaatsen, onder en om het gebouw.

Binnen het pand worden de units aangeboden van 36 tot 318 m2. Ruimtes van verschillende grootte geven de huurders mogelijkheid om door te groeien binnen het pand. De hogere verdiepingen zijn nog vrij in te delen en zullen volgens dezelfde uitgangspunten worden opgeleverd.

Voor de toekomst zal Sketch House op zoek gaan naar mogelijkheden om het concept uit te breiden naar andere steden in de Randstad. Op die manier willen ze landelijke partijen op verschillende locaties kunnen faciliteren in de kantoorbehoefte. Daarnaast zal de optie worden onderzocht om flexplekken aan te bieden als alternatief voor de thuiswerkers. Het doel is dat flexwerkers straks op de fiets naar Sketch House kunnen komen in hun eigen regio.

Voor meer informatie: www.sketchhouse.nl
Sketch House is een ontwikkeling van RVE Vastgoed: www.rvevastgoed.nl


Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022