Van Winsen en de Haas nieuwe directie regio Zuid-West Bouwfonds

Ries Jelier, directeur regio Zuid-West van Bouwfonds Ontwikkeling, draagt per 1 juli van dit jaar zijn taken over aan Eric van Winsen en Wim de Haas. De heren Van Winsen en De Haas vormen vanaf die datum gezamenlijk de regiodirectie van de vestiging in Delft waarbij eerstgenoemde de rol van voorzitter gaat vervullen. Ries Jelier blijft nog enkele jaren werkzaam voor Bouwfonds Ontwikkeling. Hij wordt na de overdracht van de werkzaamheden benoemd tot Directeur Speciale Projecten op het hoofdkantoor in Hoevelaken.

Jelier gaat in deze rol een bijdrage leveren aan onder meer kennismanagement, de strategische agenda en aan het versterken van de samenwerking met aandeelhouder Rabobank. Daarnaast blijft hij als commissaris/vennoot betrokken bij grootschalige projecten als Wateringse Veld, Leidschenveen, en Binckhorst en begeleidt hij onder meer de afbouw/liquidatie van enkele van deze publiek-private samenwerkingen.

Zowel Eric van Winsen als Wim de Haas zijn op dit moment al werkzaam binnen regiokantoor Zuid-West van Bouwfonds Ontwikkeling. Van Winsen als Directeur van de vestiging in Delft en De Haas als Directeur Projectontwikkeling. Beide heren zijn sinds 1997 in dienst en hebben onder meer als Ontwikkelingsmanager ruime ervaring opgebouwd met het ontwikkelen van integrale woongebieden.

Reacties