Zaterdag 25 juni eerste Landelijke Woning Bieddag

Op zaterdag 25 juni organiseert Vastgoed-Auctions.nl de eerste Landelijke Woning Bieddag, hierbij krijgen geïnteresseerden de mogelijkheid om tussen 11.00 en 14.00u de deelnemende woningen te bekijken en kan men tot 20.00u direct online een bod uitbrengen!

Met dit nieuwe initiatief van Vastgoed-Auctions.nl krijgt de makelaar de gelegenheid om nog voor de rustige zomerperiode eenmaal een open huis te organiseren en mogelijk zelfs biedingen te ontvangen. Deze combinatie van een open huis en woningen per opbod verkopen/aanbieden, kan voor een extra stimulans zorgen en het aantal verkooptransacties doen stijgen.

De woningen komen op het online verkoopplatform van www.vastgoed-auctions.nl te staan en op de landingspagina www.landelijkewoningbieddag.nl Hier kunnen geïnteresseerden op 25 juni tussen 12.00 en 20.00u een bod uitbrengen.

De deelnemende makelaars zullen in de week voorafgaand aan 25 juni met een advertentie in de lokale media de Landelijke Woning Bieddag onder de aandacht brengen. Vastgoed-Auctions.nl levert een complete mediakit ter ondersteuning aan, inclusief advertentieopmaak.

Neem voor vragen een het aanmelden van woningen contact op met Vastgoed-Auctions.nl op tel. nummer: 0412-85 12 18 of per e-mail: info@vastgoed-auctions.nl

Reacties

Lees onze special over Special Woonvormen 2022